L'anza healing haircare

L'ANZA is het eerste en enige merk dat daadwerkelijk Healing Haircare biedt. Alle producten hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit op.

L’ANZA enige merk dat écht herstelt
L’ANZA gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L’ANZA het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Dankzij het Keratin Healing System, drievoudige UV kleurbescherming, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos, en het Flower Shield Complex, HERSTELT, VERZEGELT & BESCHERMT L’ANZA elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden!

Waarom hebben wij gekozen voor een nieuw merk, genaamd L’ANZA:

- helpt haar van binnenuit opbouwen
- zachter voor het haar
- mooiere kleuren
- houdbaarheid van de kleuren is perfect
- kunnen alle kleuringen maken, permanente, spoeling en ammonia-vrije kleuren
- werken met nano-technologie:
• We kunnen ingrediënten kleiner maken.
• Kleinere ingrediënten dringen dieper in het haar binnen.
• Het haar wordt van binnenuit hersteld en wordt niet verzwaard

Proteine, vocht en mineralen zijn onmisbaar voor de gezondheid van het haar. L’ANZA herstelt het haar door al deze essentiele voedingstoffen aan te vullen. Het resultaat van deze essentiele voedingstoffen -> gezond haar met een betere hechting van de kleur en meer gelijkmatige kleurresultaten. Uw kleur is rijk, levendig en houdt langer!

Wij gaan voor de juiste kwaliteit, verzorging en houdbaarheid.

Ammonia-vrije verf niet altijd beter voor de kleur behoud van uw haar.

- ammonia is een lichaamseigen stof
- kleur vervaagd sneller, met wassen verdwijnt er telkens kleur.
- Geeft geen grijsdekking
- Ammonia-vrij heeft een stof dat een broertje/zusje van ammonia is. Het haar moet een manier vinden om te hechten en het haar in te dringen.
- Ammonia zorgt ervoor dat het de schubben van het haar snel opent, zodat al de kleurdelen makkelijk en snel naar binnen kunnen. Waardoor de schubben ook snel weer dicht kunnen. En het haar minder beschadigen. Maar wel alle kleurdelen in het haar zitten. Dit zorgt voor de houdbaarheid.
Ammonia-vrij opent de haarschubben heel langzaam en gaan ook heel langzaam dicht. Hierdoor duurt het te lang om de kleur naar binnen te krijgen. Dit beschadigd het haar meer en de kleur heeft niet genoeg tijd om binnen het haar te dringen. Waardoor kleurdeeltjes achter blijven om het haar i.p.v. in het haar. Waardoor de kleur eerder terug loopt.

Voorbereiding op een kleur behandeling Stappen Plan van L’anza. Deze behandeling bereidt je het haar voor op optimale kleurresultaten door onzuiverheden te verwijderen die de opname van kleur blokkeren en vult voedingstoffen aan voor een gelijkmatig resultaat. Door kleuren, fohnen, stylen, gebruik van haarprodukten wordt je haar weer helemaal schoon door de stappen kuur.

 
Terug naar overzicht